♥ Vrouwen Verbindingsavond ‘PLEZIER’ vrijdag 16 februari 2018 ♥

meer plezier en vreugde in je leven aantrekken
tina evers 22

Over Tina

Levenstherapeut | Healer | Nieuwe Geest Coach

Creëer jouw droomleven door jezelf te bevrijden van je innerlijke blokkades. Kom in alignment met wie je echt wilt zijn en plug in op je potentieel.

Zo kan ik jou helpen

Na de drukke december periode, waarin de energie – waarschijnlijk ook bij jou – erg naar buiten gericht is geweest, vinden wij het hoog tijd om weer samen te komen met vrouwen die de behoefte voelen aan een moment voor zichzelf. Ondanks dat de avond veel ruimte krijgt zich te ontvouwen, werken we altijd met een overkoepelend thema.
Dit keer is dat ‘plezier’. In welke aspecten van jouw leven ervaar je plezier en moeiteloosheid en waarin juist niet? Waar en hoe hou je jezelf (onbewust) nog tegen? Je mag gaan ontdekken hoe je je zou kunnen voelen wanneer je meer ruimte gaat maken voor (je eigen) plezier en vreugde.

Hoe zou jouw leven dan kunnen veranderen? En wat is hier eventueel voor nodig?

Wat mag je verwachten?

Een ontspannen avond waar je fysiek, spiritueel en emotioneel oplaadt. Passend bij het thema bereiden we plezierige meditaties, oefeningen en cadeautjes voor. Speciaal uitgekozen muziek, zacht kaarslicht, thee en lekkers, maar bovenal het plezier van het samenzijn en samen ontdekken. Dit alles maakt dat je na afloop opgeladen, ontspannen, blij en bewust van jezelf en je eigen behoeftes bent. Samen luisteren we met aandacht naar onszelf én naar elkaar.

Want juist in verbinding met de ander kunnen we onszelf zo goed waarnemen.

Wanneer:                Vrijdag 21 april 2017
Thema:                    Plezier

Waar:                      Yoga Loenen, Rijksstraatweg 167, Loenen
Tijd:                         
19:45-22:30 (inloop vanaf 19:30)
Deelname:              € 30,-

Er is plek voor maximaal 10 vrouwen.

Aanmelden of voor vragen: info@tinaevers.com

Via deze link naar deze evenement pagina op Facebook kun je meelezen en reageren op updates over het thema.

Wil je mij eerder beter leren kennen voor je je aanmeld? Dat kan! Via deze link kun je met mij in contact komen voor het maken van een afspraak.

Meer lezen?

We doen het allemaal. Echt waar.Onszelf verhalen vertellen. Steeds weer.Sommige verhalen geven ons kracht en brengen ons verder. Maar ook heeft iedereen één of meerdere...

Onze opvoeding en emoties Wie van ons heeft nou als kind ervaren dat al onze emoties er mochten zijn en dat dit geen enkele negatieve...

Healing op afstand zo werkt het Healing op afstand mogelijk volgens de tot nu toe ontdekte wetten van de kwantumfysica Wat is healing op afstand?...