Er is behoorlijk veel gebeurt tijdens het traject. Resultaat is dat ik veel daadkrachtiger ben geworden en veel rustiger. Ik heb meer richting. Daardoor is mijn gevoel van innerlijk vrij zijn veel groter geworden. Minder conflict met mezelf. Het dient zich wel aan maar ik kan er veel makkelijker doorheen bewegen. Ik kan nu naast mijn doelen en verlangens hebben daarnaast veel beter genieten van wat ik hier en nu allemaal heb. Bevrijding in een woord. Er is zoveel beweging gekomen en daar ben ik zo blij mee. Ik ben je ontzettend dankbaar. Je bent een fantastische vrouw. Zo krachtig en aanwezig met mooie tools om anderen te helpen. Het heeft me zo goed gedaan.

Esther Dijst

deelneemster aan DE SHIFT

Tina krijgt het voor elkaar om haar levenstherapie alles behalve zweverig te laten zijn. Wat ik heel fijn vond aan de sessies is dat ze het praktische en gevoelsmatige zeer goed in balans kan houden waardoor ik elke keer weer vertrok met het idee en het gevoel echt een stap verder te zijn gekomen.

Querijn Huizer

Ik kwam bij Tina terecht omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik wist niet meer wat ik leuk vond, wie ik was en ik me ‘’gevoelloos’’ voelde. Na een aantal sessies werd er veel duidelijk voor mij en kwam ik veel meer in mijn lichaam, en leerde ik luisteren naar mijn gevoel. Het gaat nu erg goed, ik weet gelukkig weer waar ik energie van krijg en weet beter mijn grenzen te stellen. Met behulp van Tina heb ik geleerd beter naar mijn gevoel te luisteren, de mening van anderen niet altijd tot mezelf te betrekken en ook weer tot rust te komen door bijvoorbeeld te mediteren. Ik ging altijd weg met goede tips, bijvoorbeeld veel meer te schrijven, over hoe ik me voel of juist praktische lijstjes te maken. De samenwerking heeft mij veel goeds gebracht. Ik voel mij weer mezelf! Ik zou Tina zeker aanbevelen, niet alleen als je slecht in je vel zit. Daarom ga ik binnenkort weer langs, Tina is een luisterend oor, stelt je op je gemak en benadert alles positief. Bedankt Tina!

Annick

Een paar dagen na de Healing van Tina merk ik dat er een verschuiving heeft plaatsgevonden. Ik voel nu dat ik de leiding mag nemen over mezelf en mijn bedrijf. Ik realiseer met nu hoe sterk ik mij liet leiden door iedereen. Ik ga het omdraaien! Ik mag nee zeggen en hoef me daar niet rot over te voelen. Ik mag leven zoals dat goed is voor mij. Dit geeft mij het gevoel van volwassenheid en rust. Ik voel nu de ruimte om ‘moeilijke’ vragen te mogen stellen.

Verder zei Tina dat er zoveel vermoeidheid in mijn onderrug zat. In de dagen daarna kraakte het echt los daar. Jeetje! Alsof het open brak. Eigenlijk heeft het onwijs veel gebracht!

Kelly Bernard

Zelfstandig onderneemster

 Ik heb bij Tina geleerd om over mijn angst om mij uit te spreken heen te komen. Mijn vrouw en ik hebben de laatste paar maanden van haar leven goede en intensieve gesprekken gevoerd met elkaar. Dat hebben we beiden als zeer waardevol ervaren. Een meditatieoefening die we deden heeft me meer kracht en zekerheid/zelfvertrouwen gegeven. Daar heb ik veel aan gehad en heb ik vaak nog veel aan. Ik gebruik dit nog regelmatig als ik eens een minder moment heb. Het heeft bij mij erg goed gewerkt. Ondanks dat het een zware tijd is omdat mijn vrouw begin februari overleden is, kan ik hier goed mee omgaan. Tina is een empathisch persoon met veel bagage om mensen verder te helpen. Ze verbond zich met mij en ik kreeg sterk het gevoel dat ik ertoe doe.

Feiko Kuiper

Je hebt me echt enorm goed geholpen om vrij te komen van zware familie-energieën, door jouw fantastische healings en opstellingen en jouw coaching om bij mezelf te komen en daar goed te blijven. Voor mij echt precies wat ik nodig had in bestendigen van mijn prille herstel van de heftige whiplash en EMDR-ellende/tegenoverdracht waar ik niet bovenop leek te komen. Ik ben je dus echt enorm dankbaar dat je me hier zo goed mee geholpen hebt!

Man 45 jaar

wenst anoniem te blijven

Vanuit mijn positie heb ik ook een mooie transitie mogen ervaren bij Priscilla, een mooi voorbeeld is de manier waarop zij aanwezig is en deelneemt in de ontwikkelingsgesprekken. 
Het zijn nog steeds niet haar favoriete momenten, maar geeft zich mijns inziens steeds meer over aan het belang ervan en dat vertaalt zich o.a. in haar aanwezigheid en openheid over wat haar bezighoudt. 
Voor de komende tijd kijk ik ernaar uit om onderstaande steeds meer te zien gronden in de dagelijkse werkpraktijk. 

Voor jou dankjewel Tina om Priscilla kennis te laten maken met het toelaten en omzetten van de aanwezige energie, waardoor ze deze (met vertrouwen) kan (leren) delen met haar omgeving. Zoals eerder aangegeven ben ik blij wanneer dit meer en meer praktisch de organisatie instroomt. 

 

Amber Rokus

HR-manager , RS Finace

Ik kwam bij Tina met bibberende benen en rode ogen van het huilen. De deur ging open en daar stond een hele lieve vrouw die meteen zei dat ik de eerste overwinning al had behaald, door de stapte te zetten om naar Tina toe te gaan. De eerste sessie was heel fijn. Tina luisterde met al haar aandacht naar mij en stelde me gerust. Ik kon mijn hele verhaal bj haar kwijt. Ik heb me nog nooit zo bij iemand kunnen laten gaan en bij tina gebeurde het gewoon. Sessie na sessie met healing en andere oefeningen groeide ik in mijn zelfvertrouwen en ging het steeds beter met me. Door alle adviezen die ik van tina kreeg, ben ik uiteindelijk de sterke vrouw weer geworden die ik een hele tijd geleden ook was. Zelfs al had ik een vraag dan kon ik die tussentijds gewoon stellen en binnen een dag had ik antwoord. Ik zeg met een woord geweldig!!!! Ik heb nu een rust pauze maar ik ga zeker terug naar Tina om nog meer dingen voor mezelf uit te zoeken. Ontzettend bedankt voor zover en zeker tot snel.

Danielle Veenis