De SHIFT

– naar echt gelukkig, ontspannen en vrij leven van binnenuit

Ontsluit je hogere potentieel

Kun je je voorstellen hoe je leven eruit gaat zien wanneer je je grooste innerlijke obstakel uit de weg hebt geruimd en je vrij voelt om dat te doen wat je echt wilt? Wanneer je stop met alsmaar rekening houden met de ander, met aanpassen en inpassen?

Stel je even voor hoe je je zou voelen als je echt radicaal zou stoppen met twijfelen, uitstellen en onzeker zijn. Kun je je voorstellen hoe je dan anders zou denken, voelen, praten en doen?

Wat zou jij laten zien wanneer je diep weggestopte angst om niet goed genoeg te zijn plaats maakt voor zelfliefde en een prachtig gevoel van eigenwaarde? 

Ook jij kunt je leven positief veranderen zodra je diep ingesleten onzekerheden, twijfels en angsten los gaat laten.

 Wat overblijft is de echte, vrije jij. Je hogere potentie komt vrij.

Ik geef je de inzichten, kennis en tools om je huidige werkelijkheid drastisch te veranderen en het leven te gaan creëren waar jij diep van binnen naar verlangt

tina evers 37
Logo Tina Evers bullets

Wil jij met meer Plezier, rust en (zelf-)vertrouwen en met gerichte focus en gezonde daadkracht genieten en neerzetten wat je te brengen hebt?

tina evers 29
Logo Tina Evers element goud

Je leert diep contact te maken met jezelf en je werkelijke zone of genius. 

En alles wat daar niet meer bij past links te laten liggen.

Zodat...

…je jezelf niet meer opzij zet

…je wel zin hebt in de dag wanneer je wakker wordt

…geen tijd meer kwijt bent aan twijfelen en uitstellen

…je niet meer de behoefte voelt om te drinken, snoepen, overeten, of op enige andere manier te vluchten

…je niet meer snauwt naar je kids en je daar vervolgens schuldig over voelt

…je wel ‘nee’ durft te zeggen tegen die afspraak omdat je er geen zin in hebt

…je wel eerlijk en liefdevol durft te zeggen wat je ervan vindt en wat jij nodig hebt

…jij ineens wel durft te gaan staan voor waar jij in gelooft

Ben jij klaar met hoe het nu gaat en wil je bespreken wat er voor jou mogelijk is? Maak dan via deze link een afspraak voor een gratis groeigesprek. Daarin bespreken we of de Shift geschikt is voor je. 

Na 4 maanden Shift

Weet je precies waar je jezelf uit de flow houdt en waarom

Heb je je dromen en doelen glashelder en weet je weer wat je te zijn & te doen staat

Je weet weer dat je zelf voor verandering zorgt, je voelt dat je het kunt

Je schiet niet meer in de stagnatie als het tegenzit. Je gaat door. Je bent UNSTOPPABLE

Je voelt hoe fijn het is om stappen te zetten in richting van jouw dromen en verlangens

Je voelt je weer ontspannen, energiek, vitaal, zelfverzekerd en waardevol

Je leven wordt moeitelozer, leuker en succesvoller

Je voelt je veel vrijer

Dit gaan we doen

Na aankoop ontvang je van mij een persoonlijke videoboodschap waarin ik je welkom heet en je uitleg geef over de cursus.
Ook ontvang je dan gelijk module 1. 

Misschien loop je al heel lang rond met een bepaald probleem, het speelt steeds weer op. Het overkomt je gewoon, lijkt het. Om tot duurzame verandering te komen is eerst bewustwording (inzicht) nodig. In deze stap leer jij waarom het je niet eerder is gelukt om te veranderen. We gaan je huidige situatie in kaart brengen en vervolgens accepteren. Ik geef je inzicht in waar je problemen vandaan komen en hoe je jezelf onbewust saboteert. 

We gaan je verlangen activeren zodat je gemotiveerd raakt om veranderingen door te voeren. En we gaan een concreet doel stellen. Er komt energie, focus, vertrouwen en intrinsieke motivatie vrij. 

Je gaat richting voelen en van daaruit keuzes maken. Veel bewuster en meer van binnenuit. Je leert contact te maken met wie je eigenlijk bent diep van binnen, zodat je van daaruit kunt gaan zijn en daarna doen. Je weet dan weer waar je het allemaal voor doet. Je leert weer voelen en vertrouwen op je innerlijke kompas. We gaan je gewenste staat van zijn helemaal helder en voelbaar maken.

In deze stap ga je actief en bewust de eerste (kleine) veranderingen doorvoeren die in lijn liggen en passen bij wat je tot nu toe hebt ontdekt. Je leert hoe je dat kunt doen en volhouden. Je wordt je bewust van hoe goed dit voelt en begint de eerste vruchten te plukken.  

Je komt er ondertussen steeds meer achter hoe belangrijk dit eigenlijk voor je is. Je omgeving heeft er nu ook baat bij. En je voelt steeds meer energie om ervoor te gaan. Je gaat meer en meer zijn en doen van binnenuit. Je ontspant en geniet. 

Hier leer je om jezelf afgestemd te houden op jezelf en je doelen. En je leert om je frequentie te verhogen en hoog te houden wanneer er uitdagingen en frustraties komen. Zo leer je beter met hobbels en tegenslag om te gaan wanneer die zich aandient. Je leert steeds weer bewust te kiezen voor waar jij in gelooft en voor staat, juist ook als het even moeilijk wordt. Je maakt steeds meer de game changer in jezelf wakker. 

Hier leer je om jezelf afgestemd te houden op jezelf en je doelJe leert door te gaan met geduld en doorzettingsvermogen. Maar wel vanuit balans tussen zijn en doen. Je doorziet het gedrag, de gedachten en de gevoelens die jou niet (meer) dienen en kiest ervoor daar niet meer in mee te gaan. Je neemt afscheid van het drama. Je past steeds weer toe wat je hebt geleerd, waardoor het je lukt om anders met situaties om te gaan. en. En je leert om je frequentie te verhogen en hoog te houden wanneer er uitdagingen en frustraties komen. Zo leer je beter met hobbels en tegenslag om te gaan wanneer die zich aandient. Je leert steeds weer bewust te kiezen voor waar jij in gelooft en voor staat, juist ook als het even moeilijk wordt. Je maakt steeds meer de game changer in jezelf wakker. 

Hier leer je hoe je zelf verder kunt wanneer je nieuwe lagen in jezelf tegenkomt die je opnieuw zouden kunnen gaan belemmeren. Want zo werkt het meestal nu eenmaal. Maar ook dan ben je na deze stap niet stoppen en blijf je vanuit je nieuwe innerlijke leiding de juiste keuzes maken voor jezelf.  Resultaat is dat je niet meer stopt. Je hebt genoeg vertrouwen in jezelf en je herinnert steeds wie je werkelijk bent je dat wat je wilt bereiken al in je zit. Je leeft je leven vanuit je persoonlijk leiderschap. Je bent nu veel meer bewust de bestuurder die zelf de richtingen kiest.

Praktisch

Logo Tina Evers bullets

7 x èèn op èèn sessie (live of via zoom)

Wekelijkse Check-Inn middels voiceberichten en Q&A

7 x theorie met bijbehorende opdrachten voor zelfstudie

7 mediaties afgestemd op de verschillende stappen die je neemt

De prijs voor het traject is 1750,- euro.

Met wie ga je dit avontuur aan?

Ik ben Tina. Ik ben op een nuchtere manier spiritueel. Dat krijg ik ook vaak terug van mensen. En zo wil ik ook zijn. Want gezonde spiritualiteit is juist heel gegrond. Mijn superpower is dat ik mensen direct in hun hoogste potentieel zie. En daardoor helder kan teruggeven hoe en waarom je jezelf saboteert, uit je eigen flow houdt. Deze inzichten helpen enorm in je persoonlijke groei.

Omdat ik sinds 2007 dagelijks actief bezig ben met transformatie, heling en groei heb ik een schatkist aan tools die ik inzet om jou te helpen hervinden en zijn wie je werkelijk bent. Dat komt neer op het opsporen en loslaten van allerlei oude vastgezette overtuigingen, patronen, emoties, energie, contracten en ga zo maar door.   

Mijn passie is het om jou in je superpower en je unstoppable mind-set en energie te krijgen en te houden. Het moment dat een oude pijn transformeert in zelfliefde en positieve kracht is magisch. Heerlijk om beperking en stagnatie in beweging te krijgen, zodat er groei en geluk ontspringt.   

Wil je meer weten?

tina evers 68
Logo Tina Evers element paars

Veelgestelde vragen

Dat ligt eraan hoe diepgaand en snel jij wilt en kunt gaan. Het is echt voor iedereen anders en dat is helemaal oke. Maar hoe meer je erin stopt (tijd, energie, etc.) hoe sneller jij groeit. Het is echt aan jou. En the sky is not even the limit. Om je toch een idee te geven kun je gemiddeld uitgaan van 2 a 3 uur per week. En dat is dus incl. de live sessies. 

Jazeker, dat kan het goed. Deels of helemaal. 

Ja dat kan. Je kunt in twee of drie termijnen betalen. Er komen dan 50 euro administratiekosten bij.

Zeker, kan dat. Vaak wil een werkgever wel een offerte. Geen probleem. Neem contact met mij op voor de details. 

Jazeker! Blijf er vooral mee werken, er is altijd weer iets nieuws in jezelf te ontdekken.