De SHIFT – naar echt gelukkig leven van binnenuit

 

Her-ont-dek de beste versie van jezelf in 6 maanden!

 
Stel je zou je leven helemaal kunnen gaan vormgeven zoals jij wilt. Het leven creëren waarvan jij droomt…ik geef je de tools om te gaan leven vanuit je ware potentieel!
 
 

Ik laat je zien en ervaren hoe je leven positief verandert wanneer je onzekerheden en angsten kunt loslaten en ervaren dat je al heel bent. En volmaakt. En dat je iedere dag kunt kiezen voor die werkelijkheid. Vanuit die heelheid ga je vervolgens zijn, leven en creëren.Wil jij bewust de creator van je leven zijn? Wil jij weer gaan geloven in je dromen en doelen en daarmee de magie terughalen in je leven?

Leer en ervaar hoe dat wat wij als werkelijkheid ervaren zich slechts naar ons vormt, naar onze actuele toestand van zijn in het nu.
Leer hoe je invloed kunt uitoefenen. Zonder te ‘werken’, maar door je zijnstoestand te veranderen, te Shiften.

Dit ,en hoe je dit integreert in je dagelijkse leven leer, ik je in de Shift.

Je ervaart in die paar maanden het werkelijke genot van voluit en vrij leven. Leven vanuit je buik, helemaal veilig en open in je vrouwelijke power.

Van binnenuit, zonder dat je hoofd nog langer de baas speelt. Juist voelen dat je alles hebt en bent wat je maar nodig zou kunnen hebben. Dat je niets werkelijk nodig hebt van buiten.
Waarmee je alles kunt creëren. Dat je alleen nog maar dat creëert wat je dient en je laat groeien en bloeien.

Fascinerend en het werkt echt.

Ik begeleid je bij het thuiskomen in jezelf. Volkomen op je gemak met en in jezelf.

Deze Shift zit nu in de pilot fase en is daarom nog even voor een zeer aantrekkelijke prijs te volgen. Mocht je voelen dat je hieraan toe bent, of mocht je meer willen weten, maak dan via deze link een afspraak voor een gratis groeigesprek. Daarin help ik je om beter te zien waar je jezelf nu nog belemmert.
Ook vertel ik je graag meer over het programma de Shift en gaan we voelen of dit nu voor jou is.

 

Nadat je het programma doorlopen hebt

 • Weet je precies waar je jezelf uit de flow houdt.
 • Waarom je dat doet.
 • Heb je je dromen en doelen heel helder en geloof je weer dat ze haalbaar zijn.
 • Je weet weer dat je er zelf voor verandering kunt zorgen.
 • Je weet wat je te doen staat en je schiet niet meer in de stagnatie. Je gaat door. Je bent UNSTOPPABLE!
 • Je voelt hoe fijn het is om stappen te zetten in richting van je doelen. (Zingeving, flow van energie)
 • Je leven gaat zich meer voegen naar je dromen en doelen.
 • De magie keert beetje bij beetje terug in je leven.

 

Dit levert je Shift jou op

 1. De huidige situatie in kaart brengen en accepteren. Ik geef je inzicht in waar je problemen vandaan komen en hoe je jezelf blokkeert. We halen naar voren wat jouw persoonlijke bottelnek is. Ik zal je laten zien dat en hoe die op meerdere terreinen in jouw leven jou saboteert.
 2. We gaan je verlangen activeren zodat je gemotiveerd raakt om veranderingen door te voeren. Zodat je keuzes kunt gaan maken voor wat je wel wilt in je leven. Zo ga je op weg naar vervulling, meer energie en levensgeluk. Je weet dan weer waar je het allemaal voor doet.
 3. Je leert hier hoe je succesvol verandert. Je leert niet meer terug te vallen in oude patronen.
 4. Je komt erachter waarom bepaalde dingen zo belangrijk zijn voor jou. En je voelt steeds meer energie om ervoor te gaan. Je gaat steeds meer doen waarvoor je gekomen bent.
 5. Hier leer je om jezelf afgestemd te houden op jezelf en je doel. Zodat je hobbels en tegenslagen in je leven aankunt en omzet in groeikansen. Je leert door te gaan met geduld. Je stopt niet meer. Je valt niet meer terug in je oude gedrag.
 6. Je krijgt echt vertrouwen in jezelf en je herinnert dat wat je wilt bereiken al in je zit. Je gaat leven vanuit je persoonlijke innerlijke flow.
 7. Je krijgt hier manifestatietools om het geleerde en het gevoelde actief te integreren in je leven, zodat je concrete, praktisch haalbare handvaten hebt om de ingeslagen weg te blijven volgen. Zo blijf je op je pad van levensgeluk en voldoening!

Praktisch

 • 7 een-op- een coaching sessies van ongeveer 1,5 uur
 • 7 geleide meditaties om jezelf steeds dieper en sterker af te stemmen op jezelf, meer rust te ervaren en jezelf te herprogrammeren daar waar jij dat wenst.
 • Theorie en thuisopdrachten
 • Besloten omgeving waarin wij wekelijks contact hebben en je al je vragen kwijt kunt. Zo begeleid ik je intensief gedurende wat zorgt voor extra snel en duurzaam resultaat.

Met wie ga je dit avontuur aan?

Mijn passie is het om anderen in hun power en hun unstoppable mind-set te krijgen en houden. Het moment dat een oude pijn transformeert in power, zelfliefde en positieve kracht vind ik magisch. Heerlijk om beperking en stagnatie in beweging te krijgen, zodat er groei en geluk ontspringt.

Lees hier wat anderen zeggen over mij op de pagina van It’s Just Therapy. (Scroll daar helemaal naar beneden.) 

 

 

“Tina is een kunstenaar. Haar talent om anderen te inspireren om onontgonnen bronnen in zichzelf naar boven te halen is fenomenaal.”

Deelneemster, 39 jaar, uit Rotterdam

 

“Je hebt me echt enorm goed geholpen om vrij te komen van zware familie-energieën, door jouw fantastische healings en opstellingen en jouw coaching om bij mezelf te komen en daar goed te blijven.”

Deelnemer, 44 jaar, Blaricum

DE SHIFT