Energetisch werk

Voor meer vervulling en expansieve groei

Energetische healing, reading & coaching & systemisch opstellen o.b.v. Levenstherapie ®

Bevrijd jezelf van alles wat je niet meer dient en maak daarmee ruimte voor meer levensgeluk, rust, ontspanning, genot, succes, voorspoed, of wat het maar is dat jij wenst. 

Zo goed als iedereen loopt rond met ballast. Je zit vol met onnodige oude ballast zonder het zelf te weten. Deze ballast belemmert je om vrijuit te zijn wie je werkelijk bent. Deze ballast zet zich soms vast in je hoofd, soms in je emoties of in je lichaam. We noemen het ook wel blokkades. Deze blokkades lossen we op. Hierdoor kom je meer in je lichaam en meer uit je hoofd. Er komt meer balans en rust. Je ontspant, vertrouwt en geniet meer van ieder moment. Je weet weer wie je bent en waar je het voor doet.

tina evers 37
Logo Tina Evers element goud

Je shift naar een nieuw level

Je weet weer dat situaties en uitgagingen er zijn om jou iets te leren en je te laten groeien. Je voelt weer vertrouwen in jouw weg en jouw bestemming. 

HOE je ermee omgaat en dus HOE je je ondertussen voelt verandert compleet door onze samenwerking. 

Je gaat zoveel dingen anders bekijken en anders zien. Je bewustzijn verschuift en vergroot. Je gaat de lessen beter begrijpen en sneller en meer moeiteloos volbrengen. 

Zin om uit de tredmolen te stappen van zichzelf steeds herhalende gedoetjes en problemen?

Misschien is het tijd voor jouw doorbraak? 

Weet dat dat echt kan, mits je kiest voor een andere aanpak natuurlijk. 

Wat gaan we doen dan?

Met behulp van o.a. de ontwikkelingspsychologie en de chakrasysteemleer word je je bewust van de oorzaak van je ‘probleem’ en brengen we beweging (healing) naar die stukken.  We onderzoeken waar het is ontstaan en waarom, dat geeft inzicht in waarom je die levenslessen überhaupt op je bord hebt. Vervolgens zet ik o.b.v. jouw specifieke behoefte technieken in om dat wat je blokkeert of remt weer in beweging te krijgen. 

Resultaat is dat je je bewuster, lichter, krachtiger en aanweziger voelt om wat het ook is aan te gaan. Het helpt je daarnaast om te ervaren hoe je je eigenlijk hoort te voelen. Als je daarna het werk voortzet sta je er binnen de kortste keren totaal anders voor. 

Lees ook de ervaringen van anderen hieronder en op insta

tina evers 58

Healing

D.m.v. een healing komt je energiesysteem in balans. Je chakra’s en je aura worden opgeschoond, versterkt, uitgelijnd, sterker met elkaar verbonden. Energielekken, stagnaties en blokkades verholpen. Daarnaast verwijder ik oude energieën, entiteiten, contracten en dergelijken bij je waar relevant. 

Na een healing voel je je helder, ontspannen, aanwezig en op een hele rustige manier gewoon blij. Je komt meer in een eenheidsstaat. Je hogere bewustzijn wordt geactiveerd. Het wordt makkelijker voor je om gewenste veranderingen in je bestaan door te voeren. Je komt veel meer in contact met jezelf/ je ziel/ je doelen/ je verlangens. Je weet veel beter wie je bent, wat je te doen staat. Je ontspant. Je overziet. Zelfsabotage is makkelijker te stoppen. Je zakt uit je hoofd in je hart. Je weet weer wat je wilt en wat echt belangrijk is. 

Wil je hier meer over weten lees dan mijn artikel over healing & kwantumfysica

Lichaamsgerichte therapie

Trauma, kwetsingen, shock, etc. kunnen zich vastzetten in het lichaam. Door gerichte oefeningen maken we die bevroren stukken los en ben je daarna veel vrijer in je zijn (je lijf, je bewustzijn, je voelen en je denken). Er is letterlijk meer ruimte gemaakt in je voor wie je bent.  

tina evers 53
tina evers 52

Reading/ multidimensionale coaching

Reading is letterlijk het lezen/ voelen van je lichaam en je energieveld. De daaruit voorkomende informatie vertaal ik zo voor je dat jij er iets mee kunt. Ik lees je auravelden, ik zie je chakra’s, maar ook nog veel meer andere dingen. Bijvoorbeeld je lichaamshouding, de kleur van je huid op verschillende plekken, etc. Ook haal ik informatie uit het veld waarin wij leven. Kort gezegd komt het erop neer dat we in kunnen tunen op een energetisch veld waar alles, wekelijke alles is verbonden en waar alle informatie is opgeslagen. Door me hiermee te verbinden komt informatie naar me toe in de vorm van innerlijk voelen en weten.  

Mijn uitleg over wat ik zie en doorkrijg helpt jou om jezelf beter te leren kennen, begrijpen en snappen waarom je doet wat je doet en wat voor gevolgen dat heeft in je leven. En hoe je je leven anders kunt gaan inrichten zodat het beter klopt voor jou. Zodat je vrijer en gelukkiger gaat zijn. 

Systemisch werk/ opstellen

Energetische opstellen is een prachtige tool die ik inzet wanneer er dingen in je familie onopgelost en dus overgeërfd zijn. Denk aan onuitgesproken zaken als geheimen, onopgeloste trauma’s, maar ook schuld en schaamte bijvoorbeeld. En dat is vaak zo omdat de oudere generaties nog niet de gelegenheid waren om nare dingen uit het verleden te onderzoeken en verwerken. Trauma’s kunnen tot 7 generaties doorwerken, tot dat iemand er mee aan de slag gaat en het heelt. Tijdens de sessies merken we vanzelf wanneer het tijd is voor een opstelling. Ook is het mogelijk om direct met een concreet familieverhaal dat je belemmert aan de slag te gaan. Lees hier voorbeelden van hoe dit gaat.

tina evers 67
tina evers 63
Logo Tina Evers bullets

Voor wie?

Mensen komen bij mij met de meest uiteenlopende klachten. Maar vaak is er sprake van angsten, stress, (over-)vermoeidheid, onzekerheid, twijfel, disbalans, moeite met grenzen aangeven, slecht slapen, moeite met voelen en/of lichamelijke (kleine) klachten. 

De oorsprong van AL deze klachten is dat je niet volledig vanuit jezelf leeft en bent. Er kleven nog beperkende patronen en overtuigingen aan je die je belemmeren om echt jezelf te zijn. 

Je herinneren wie je werkelijk bent en stappen zetten in die richting is niet alleen de oplossing, maar brengt ook grote (levens-)vreugde, ofwel een veel leuker en makkelijker leven. 

Logo Tina Evers element paars

Veelgestelde vragen

Dat ligt eraan hoe diepgaand en snel jij wilt en kunt gaan. Het is echt voor iedereen anders en dat is helemaal oke. Maar hoe meer je erin stopt (tijd, energie, etc.) hoe sneller jij groeit. Het is echt aan jou. En the sky is not even the limit. Om je toch een idee te geven kun je gemiddeld uitgaan van 2 a 3 uur per week. En dat is dus incl. de live sessies. 

Jazeker, dat kan het goed. Deels of helemaal. 

Ja dat kan. Je kunt in twee of drie termijnen betalen. Er komen dan 50 euro administratiekosten bij.

Zeker, kan dat. Vaak wil een werkgever wel een offerte. Geen probleem. Neem contact met mij op voor de details. 

Jazeker! Blijf er vooral mee werken, er is altijd weer iets nieuws in jezelf te ontdekken.