Goed voor jezelf zorgen. Het lijkt zo simpel…of niet?

tina evers 22

Over Tina

Levenstherapeut | Healer | Nieuwe Geest Coach

Creëer jouw droomleven door jezelf te bevrijden van je innerlijke blokkades. Kom in alignment met wie je echt wilt zijn en plug in op je potentieel.

Zo kan ik jou helpen

Goed voor jezelf zorgen. Het klinkt zo simpel.

Toch vinden de meesten van ons dit best lastig. Er is werk, er zijn kinderen, een huishouden, sociale dingen (al is dat laatste nu wat minder waarschijnlijk ;-))

Het probleem zit hem er in dat we onszelf niet (kost het wat het kost) op de eerste plaats zetten. We denken al gauw: nog even dit en nog even dat en dan ga ik iets voor mezelf doen. En voor je het weet is weer een dag voorbij en heb je je tijd weggegeven.

Er is echt niet mis met jezelf op de eerste plaats zetten. Echt niet. Sterker nog, je omgeving zal ervan profiteren wanneer jij lekkerder in je vel zit. En de dingen die gedaan moeten worden gaan daarna sneller en makkelijker. Kortom even tijd nemen voor jezelf is stap 1 op weg naar meer blijdschap en balans. Dus ga voelen: waar wordt ik echt blij van en ga het doen. Neem even je tijd. Soms kan 10 minuten al een groot verschil maken.

Dus ben je jezelf even voorbij gegaan? Wasa het weer eens zo’n extreem drukke dag? Of wil je meer het gevoel hebben dat je ‘in charge’ bent? Kies dan wat vaker voor jezelf. Weer creatief. Er is altijd een manier. Zorg goed voor jezelf, bijvoorbeeld door even te gaan wandelen, of even wat voor jezelf op de schrijven. Twee voorbeelden van dingen die je kort voor jezelf kunt doen en die meteen lucht geven. Een andere manier is jezelf even terug te trekken en te gaan mediteren. 10 minuten kan al het verschil maken.

Om je dit te laten ervaren heb ik een korte meditatie opgenomen. Heel even de reset knop, of de powerknop, net hoe je het wilt zien.

Als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief, krijg je hem in je inbox.

En zoals bij alles: wat je aandacht geeft dat groeit. Dus hoe vaker je mediteer of een ander zelfzorg-moment voor jezelf inlast, hoe meer baat je erbij zult hebben!

Veel plezier ermee!

https://tinaevers.com

En als je zin en tijd hebt, laat me weten wat je ervan vindt. Ik hou van feedback. 🙂

Meer lezen?

We doen het allemaal. Echt waar.Onszelf verhalen vertellen. Steeds weer.Sommige verhalen geven ons kracht en brengen ons verder. Maar ook heeft iedereen één of meerdere...

Onze opvoeding en emoties Wie van ons heeft nou als kind ervaren dat al onze emoties er mochten zijn en dat dit geen enkele negatieve...

Healing op afstand zo werkt het Healing op afstand mogelijk volgens de tot nu toe ontdekte wetten van de kwantumfysica Wat is healing op afstand?...