Healing op afstand kan dat?

tina evers 22

Over Tina

Levenstherapeut | Healer | Nieuwe Geest Coach

Creëer jouw droomleven door jezelf te bevrijden van je innerlijke blokkades. Kom in alignment met wie je echt wilt zijn en plug in op je potentieel.

Zo kan ik jou helpen

Healing op afstand zo werkt het

Healing op afstand mogelijk volgens de tot nu toe ontdekte wetten van de kwantumfysica

Wat is healing op afstand?

Dat is een healing maar dan zonder dat jij fysiek bij mij op de massagetafel ligt. Voor veel mensen is dit nog behoorlijk ‘far out’ en ze vragen zich dan ook af: Kan dat?

Mijn antwoord is: ja het werkt! Zowel mijn clienten als ik zijn er razend enthousiast over. In de tijd van Corona ben ik deze kunst vaker gaan inzetten en nu de laatste tijd doe ik het veel voor klanten die naar het buitenland zijn verhuist. Maar omdat het zo onwijs fijn en goed werkt is echt echt voor iedereen. Je hoeft immers niet per se naar mijn praktijk te komen en kunt vanuit je eigen relaxte plek dezelfde resultaten boeken als wanneer je hier zo komen. 

Oke maar wat doe je dan tijdens een healing op afstand?

Bij een healing op afstand ligt de ontvanger op haar eigen bed of bank. Belangrijk is dat er rust is en dat je niet gestoord wordt.

Van tevoren is er gesproken over het verlangen of de wensen voor de healing. Dus wat wil je helen en bereiken?

Op de afgesproken tijd start ik vanuit mijn eigen praktijk de healing. Ik doe nagenoeg hetzelfde als wanneer iemand bij mij op de tafel ligt. Ik gebruik mijn energieveld, bewustzijn, intentie, stem en handen. Ik maak contact met het kwantumveld en daarin met de velden van de client. Ik vraag hulp van gidsen, engelen en voorouders. Ik herstel de harmonie in de energievelden en -centra van de client. En daarin vindt dan de heling en bewustzijnsgroei plaats.

Wat is kwantumfysica?

Kwantumfysica heeft de wereld van de wetenschap op zijn kop gezet door aan te tonen dat in de wereld van de kleinste deeltjes materie andere natuurwetten gelden dan in de, tot dan toe, aanvaarde ‘waarheden’.

Deze tak van wetenschap is nog jong. Pas sinds enkele jaren is er meetapparatuur beschikbaar dat in staat is om die extreem kleine deeltjes te onderzoeken. En daarmee gaat er voor de wetenschap een verborgen wereld open.

De kwantumfysica is het deelgebied van de natuurkunde dat zich bezighoudt met het gedrag van die hele kleine deeltjes. Deeltjes die zo klein zijn dat de gewone Newton natuurkunde, van oorzaak en gevolg, niet altijd meer opgaat.

Er blijkt een dimensie te zijn die invloed uitoefent op de materie waar we nog geen weet van hebben. Deze staat buiten onze begrippen voor ruimte en tijd.

Wat hebben kwantumfysica en healing op afstand met elkaar te maken?

Er zijn nieuwe inzichten die het ‘weten’ dat healing (op afstand) echt werkt ondersteunen of anders gezegd dat het theoretisch mogelijk is dat het iets doet.

Concreet een paar van die inzichten:

  1. Tijd en ruimte
  2. De waarnemer
  3. Leegte
  4. Tijd en ruimte                                                                                                                                                                                            De natuurkundige begrippen tijd en ruimte zijn veranderd door de ontdekkingen in de kwantumfysica. Het verleden, het heden en de toekomst blijken één te zijn. Materie kan op meerdere plaatsen tegelijk zijn. Een deeltje kan zich in tweeën splitsen en zonder enige vertraging kan het ene deeltje invloed uitoefenen op een ander deeltje wat zich duizenden kilometers verder bevindt.  Er moet dus een communicatievorm aan het werk zijn, die sneller gaat dan het licht. Dit noemen wij het kwantumveld.

◊ Voor healing op afstand betekent dit dat het niet uit hoeft te maken waar je je bevindt voor de healing, ver weg of dichtbij. Zelfs wanneer je de healing ontvangt is eigenlijk niet relevant.

  1. De Waarnemer                                                                                                                                                                                      Een ander bijzonder verschijnsel is dat deze kleinste deeltjes beïnvloedt kunnen worden door degene die ze waarneemt. Waar diegene zijn of haar aandacht op richt bepaalt hoe het deeltje zich gedraagt. De waarneemster en haar intentie heeft invloed op de materie.

◊ Dus kan ik met mijn bewustzijn en intentie die deeltjes beïnvloeden en sturen. Alles wat ik kan bedenken/ geloven/ voelen kan ik beïnvloeden.

  1. Leegte                                                                                                                                                                                                      Alle materie bestaat volgens de kwantumfysica voor het allergrootste gedeelte uit inhoudsloze ruimte. Zo blijkt, gemeten door de moderne meetapparatuur, dat kleinste deeltjes in alle materie voor (99,999%) uit lege ruimte bestaan en dat hetgeen wat overblijft (0,001%) zich onder bepaalde omstandigheden, afhankelijk van de waarnemer, niet als deeltjes maar als golven energie gedraagt.

◊ En die energie is beïnvloedbaar met onze intentie, gedachten en dus met ons bewustzijn. Kijk maar naar de wetenschappelijke onderzoeken van de Japanse wetenschapper Masaro Emoto. Hij heeft aangetoond dat watermoleculen van uiterlijk veranderen namaten we andere frequenties in de vorm van gedachten naar ze toe sturen.

Wat heb jij hieraan?

Ik deel dit allemaal met je omdat het tenslotte volgens de kwantumfysica pas mogelijk is om iets te nieuws te manifesteren nadat je het je bewust bent geworden. Anders is het er niet voor je. Om jezelf steeds verder te laten groeien als mens is het nodig om je steeds bewuster te worden van je potentieel. En daarbij helpt healing (op afstand) dus! Levensgeluk of persoonlijk geluk neemt toe namate je bewuster wordt van jezelf en je meer verbonden voelt met alles. En dat wil jij logischerwijs toch ook?

En nu jij?

Ik zou het leuk vinden als je hieronder een reactie zou willen achterlaten! Wat vind jij er nou van?

En mocht nu denken “hier wil ik meer bewustzijn op krijgen” neem dan gerust contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek. Let’s make magic happen!

Meer lezen?

We doen het allemaal. Echt waar.Onszelf verhalen vertellen. Steeds weer.Sommige verhalen geven ons kracht en brengen ons verder. Maar ook heeft iedereen één of meerdere...

Onze opvoeding en emoties Wie van ons heeft nou als kind ervaren dat al onze emoties er mochten zijn en dat dit geen enkele negatieve...

Vandaag ben ik 10 jaar getrouwd met Ferenc. Wauw wat een lange tijd. Het voelt als gisteren toen we in het kerkje in Vreeland “JA”...