Healing

Wat is een healing?
Healing: Als je je lichamelijk en/ of geestelijk niet goed voelt, ontstaan er blokkades in en om je lichaam. Door een healing wordt je energie uitgenodigd om weer vrij te stromen en in balans te komen.

Ook als je je eigenlijk prima voelt kan een healing je toch helpen om meer in het hier en nu te komen, om te zakken in je energie en daarmee in je potentieel, om uit je hoofd te komen en daarmee rust en helderheid te creëren. Zo voel je eigenlijk pas na een healing dat je je heel anders en veel fijner voelt dan ervoor. Vaak gehoorde reacties zijn dan ook: “Nu besef ik me pas hoe rusteloos, gestrest, onzeker of vermoeid ik was/ doorgaans ben. Maar zoals ik me nu voel hoort het dus te zijn. Ik voel me helder, gefocust en ontspannen.”

 

Bekijk de video’s hieronder, waarin Nienke verteld over haar wensen vooraf en haar ervaring na de healing. 

Zo heb ik me al heel lang niet gevoeld!.

Nienke

Hoe werkt een healing?
Een healing sessie begint altijd met een gesprek. Zo stel ik je vragen als: Hoe gaat het op dit moment met je? Wat speelt er in je leven dat veel aandacht vraagt en/ of je energie kost? Waar zou je aan willen werken? Gaandeweg, als vanzelf, komen we bij de healingvraag uit die op dit moment voor jou speelt. Als we deze vraag helder hebben, vraag ik je om op mijn massagetafel te komen liggen.

Vervolgens plaats ik mijn handen op verschillende plekken op je lichaam. Ik begin bij je voeten en werk vervolgens via een bepaalde volgorde omhoog tot aan je kruin. De healing zelf duurt doorgaans 60 min. Jij hoeft verder helemaal niets te doen. Ik vraag je alleen bewust te zijn van wat er in je gebeurt. Maar ook als je niets merkt, vindt er toch healing plaats. Na de healing kun je even bijkomen en bespreken we nog even na. Een afspraak voor een healing duurt 2 uur en kost 135 euro. 

Kijk voor uitgebreide informatie bij werkwijze.

 

Kom het ervaren!

Maak nu een afspraak voor een healing via info@tinaevers.com