Persoonlijk geluk

tina evers 22

Over Tina

Levenstherapeut | Healer | Nieuwe Geest Coach

Creëer jouw droomleven door jezelf te bevrijden van je innerlijke blokkades. Kom in alignment met wie je echt wilt zijn en plug in op je potentieel.

Zo kan ik jou helpen

Dit bericht gaat over persoonlijk geluk. JOUW PERSOONLIJK GELUK. En het bevat een opdracht voor jou.

Hier gaan we: Pak je agenda er eens bij.
Kijk goed naar de afgelopen drie weken.

1. Hoeveel tijd heb je besteed aan de dingen die JIJ het liefste doet en gewerkt aan de plannen die je hebt voor in de (nabije) toekomst?
2. En hoeveel tijd heb je besteed aan dingen die je eigenlijk liever niet doet, maar toch doet omdat je gelooft dat dat nu eenmaal moet, of omdat je er eigenlijk niet zo bij stil stond of je er wel zin in had of niet?
3. Trek het aantal uren dat je hebt besteed aan vervelende dingen af van het aantal uren dat je hebt besteed aan fijne dingen en maak de balans eens op. Wat zie je dan? Hoe sta je ervoor? En hoe bevalt dat?

We zijn vaak jaloers op mensen die weten wat ze willen en die dat ook nog eens doen. En daar gelukkig en succesvol mee zijn. Doen wat je gelukkig maakt en er succes mee hebben, dat getuigt van persoonlijk leiderschap. Leiding nemen over je eigen leven, werk, relatie, alles.

Hoe doe je dat? Vijf tips. Oh ja, en een zesde hele fijne tip vind je helemaal onderaan deze mail.

  1. Pak je regie. Stel jezelf doelen en streef deze in je eigen tempo na. Durf dingen los te laten en doelen bij te stellen. Het belangrijkste is dat jij het naar je zin hebt en dat je een goede balans vindt tussen werk en privé bijvoorbeeld.
  2. Zoek en ontwikkel de kracht in jezelf. Wie ben je? Wat vind je echt belangrijk (waarden)? Wat wil je bereiken en wat wil je betekenen voor anderen/voor jezelf? Zelfkennis is de basis van persoonlijke groei en ontwikkeling. En helpt je bij het stellen van natuurlijke en gezonde grenzen.
  3. Zoom regelmatig uit door jezelf vragen te stellen en wees je bewust van de keuzes die je maakt. Jij bepaalt, niemand anders! Herinner jezelf hier regelmatig aan. Elimineer eventuele angst voor de ‘beren op de weg’ en andere hindernissen. Past iets niet in je planning? Zeg, vriendelijk en respectvol, nee.
  4. Gun jezelf tijd. Zorg dat je de tijd hebt om belangrijke dingen goed te doen. Niet alles tegelijk willen doen dus. Plan regelmatig tijd in voor reflectie en voor het vragen van feedback op je functioneren. En vergeet ook niet gewoon te zijn en niets te doen. Plan het in, anders vergeet je het misschien weer. Onderschat dit niet, vanuit zijn ontstaan de meest briljante dingen. Niet door alleen maar te zwoegen
  5. Sta open voor verandering. Dingen, mensen en dus jijzelf veranderen en groeien. Niets blijft altijd maar hetzelfde. Wees op het juiste moment vloeibaar als water en weet dat je je weg altijd zult (her-)vinden. Persoonlijk geluk heeft dus alles te maken met persoonlijk leiderschap en het begint echt bij jezelf. Het vereist dat je goed nadenkt over de vraag wie je wilt zijn en regelmatig ‘pas op de plaats maakt’ om de kracht in jezelf te hervinden. Bij persoonlijk leiderschap zoek je uit: Ben ik wie ik wil zijn? Wat heb ik nog nodig? Wat houdt me tegen? En weet tenslotte dat stress alleen het gevolg is van de discrepantie tussen die twee. Dus tussen wie je eigenlijk bent en wie je nu laat zien.

Misschien vind je dit wat lastige vragen om te beantwoorden. Ik help je graag in deze zoektocht. Dit kan bijvoorbeeld door in te stappen in het programma de Shift. Hierin neem ik je in 4 maanden mee naar een gelukkigere versie van jezelf. Door te werken aan de bovenstaande zaken en meer.

 

>> Klik hier voor meer informatie over DE SHIFT <<

 

Ben jij in contact met je grootste verlangen? Dus weet je eigenlijk wat je echt wilt? Waarvoor je hier bent? En wil je werken aan je doorbraak op jouw grootste verlangen? Ik ben ontzettend benieuwd en zou graag van je lezen, dus laat het me weten! info@tinaevers.com

 Voor dit bericht heb met laten inspireren door twee coaches die ik volg, Arjan en David.

Meer lezen?

We doen het allemaal. Echt waar.Onszelf verhalen vertellen. Steeds weer.Sommige verhalen geven ons kracht en brengen ons verder. Maar ook heeft iedereen één of meerdere...

Onze opvoeding en emoties Wie van ons heeft nou als kind ervaren dat al onze emoties er mochten zijn en dat dit geen enkele negatieve...

Healing op afstand zo werkt het Healing op afstand mogelijk volgens de tot nu toe ontdekte wetten van de kwantumfysica Wat is healing op afstand?...