Tarieven voor losse sessies, strippen en trajecten 

Losse Consulten

 

Transformatieve online sessie (coaching & energie reading)                               1 uur           110,-    euro  

Reguliere sessie (reading/coaching/healing technieken)                                     1,5 uur         165,-    euro 

Healing (complete chakra healing, blauwdruk uitwerken)                                   2 uur           220,-     euro 

Indien gewenst/ nodig is het ook mogelijk om de sessies online te houden. Dit is via zoom. Je ontvang dan een inlog link. 

 Een healing kan ik ook op afstand geven. Dat werkt fantastisch. Je ligt lekker op je eigen bed of bank en ondertussen werk ik vanuit mijn praktijk op je. 

 

Strippen

5 strippen sessies van 1,5 uur                            800,-      ( 25,- korting)

10 strippen sessies van 1,5 uur                       1600,-     (50,- korting)

 

Hoe starten wij?

De eerste sessie is altijd een verkennende sessie. Naast elkaar leren kennen, duiken we diep in op wie jij bent, waar je staat, waar je naartoe wilt en wat dit nog in de weg staat. We gaan je verlangen bespreken en onderzoeken waarom je daar nog niet bent. Aan het einde van deze eerste sessie kunnen wij beiden voelen of we een match zijn. Bij een ja van ons beiden maar ik daarna een voorstel helemaal op jouw wensen en behoeftes toegespitst. Dit bespreken we daarna via zoom. 

Bij aanvang van het traject ontvang je een factuur van mij.  

Zakelijke tarieven voor trajecten en losse Coaching

Ben je zelfstandig ondernemer? Of is je werkgever bereid om in je te investeren? Dan kun je een offerte bij mij aanvragen voor een coachingstraject. Zo’n maatwerk offerte stel ik op na een eerste sessie (intake). Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Facturatie, BTW, betalingstermijn en verzetten 

Na afloop van een losse sessie stuur ik je een tikkie. Ik verzoek je dit gelijk te betalen, maar uiterlijk binnen 3 werkdagen.

Therapeuten zijn vrijgesteld van de verplichting om BTW af te dragen. Daarmee is het BTW tarief voor de Levenstherapie dus 0%.

Dit geldt niet voor zakelijke klanten en ook niet wanneer een client alleen coaching wenst. In beide gevallen is het BTW-tarief 21% BTW.

Afspraak verzetten

Afzeggen is kosteloos tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de sessie. Bij afzeggen korter dan 48 uur van te voren breng ik het volledige bedrag voor die sessie in rekening. 

In geval van overmacht zoals ziekte e.d., maak ik een uitzondering. Uiteraard is het altijd belangrijk om mij zo snel mogelijk te laten weten dat je ziek bent, zodat ik iemand anders kan inboeken op de vrijgekomen plek. 

Algemene voorwaarden 

Op mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze staan onderaan iedere pagina, maar ook hier

 

Privacy

Jouw privacy is belangrijk voor mij. Klik hier om naar om naar mijn Privacyverklaring te gaan en alles te lezen over hoe ik met jouw gegevens om ga!