Tarieven 

 

Tarieven Energetisch consult

Kort consult (uitsluitend Coaching)                     1 uur           65,-    euro

Reguliere sessie                                                      1,5 uur        95,-    euro

Healing                                                                      2 uur        125,-     euro

 De natuurgeneeskundige consulten zijn vrijgesteld van BTW. Zie hieronder voor meer informatie.

 Zakelijk tarief voor Coaching (voor bijvoorbeeld ZZPers)

 Sessie 1,5 uur:     120,- euro excl. BTW

Of ben je een medewerker binnen een bedrijf en betaalt je werkgever voor een coachingstraject? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Facturatie, BTW, betalingstermijn en afzeggen

Na iedere sessie krijg je een factuur mee naar huis. Ik vraag je deze factuur zo snel mogelijk te betalen, maar uiterlijk binnen 3 werkdagen. Onlangs is definitief vastgesteld dat therapeuten vrijgesteld worden van de verplichting om BTW af te dragen. Daarmee is het BTW tarief voor mijn natuurgeneeskundige consulten van 21% naar 0% gegaan. Ik hoef cliënten dus geen BTW meer in rekening te brengen en daarmee ben voor de belastingplicht gelijkgesteld aan een arts. Dit geldt overigens niet voor zakelijke klanten en ook niet wanneer een client alleen coaching wenst. In beide gevallen moet ik nog steeds 21% BTW in rekening brengen.

 Afspraak verzetten

 Afzeggen is kosteloos tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de sessie, daarna ben ik genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

In geval van overmacht zoals ziekte e.d., maak ik een uitzondering.

 

 Privacy

Jouw privacy is belangrijk voor mij. Klik hier om naar om naar mijn Privacyverklaring te gaan en alles te lezen over hoe ik met jouw gegevens om ga!