Tarieven : Trajecten en Losse Consulten

 

Trajecten 

‘Kort’ traject : 5 sessies van 1,5 uur                            600,-  ( 25,- korting)

‘Middel’ traject : 8 sessies van 1,5 uur                        950,-    (50,- korting)

‘Lang’ traject  : 12 sessies van 1,5 uur                       1400,- ( 100,- korting)

De eerste sessie is altijd een intake. Naast elkaar leren kennen en verkennen van de hulpvraag of hulpvragen, bekijken wij of het voor jou interessant is om een traject aan te gaan en zo ja, welk van de drie.

Als je voor een traject kiest stuur ik je na de intake een factuur voor het betreffende totaalbedrag.

Losse Consulten 

Kort (online) consult (uitsluitend Coaching)                            1 uur           85,-    euro  

Reguliere sessie (reading/coaching/healing technieken)     1,5 uur        125,-    euro 

Healing (complete chakra healing bijv.)                                   2 uur          150,-     euro 

Indien gewenst/ nodig is het ook mogelijk om de sessies online te houden. Dus bijvoorbeeld via FaceTime.  Een healing kan ik ook op afstand geven. 

Zakelijke tarieven voor trajecten en losse Coaching

Ben je zelfstandig ondernemer? Of is je werkgever bereid om in je te investeren? Dan kun je een offerte bij mij aanvragen voor een coachingstraject. Zo’n maatwerk offerte stel ik op na een eerste sessie (intake). Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Facturatie, BTW, betalingstermijn en afzeggen

Na afloop van een losse sessie stuur ik je een tikkie. Ik verzoek je dit gelijk te betalen, maar uiterlijk binnen 3 werkdagen.

Therapeuten zijn vrijgesteld van de verplichting om BTW af te dragen. Daarmee is het BTW tarief voor mijn natuurgeneeskundige consulten dus 0%.  Ik hoef cliënten dus geen BTW meer in rekening te brengen en daarmee ben voor de belastingplicht gelijkgesteld aan een arts. Dit geldt overigens niet voor zakelijke klanten en ook niet wanneer een client alleen coaching wenst. In beide gevallen moet ik nog steeds 21% BTW in rekening brengen.

Afspraak verzetten

Afzeggen is kosteloos tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de sessie, daarna ben ik genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

In geval van overmacht zoals ziekte e.d., maak ik een uitzondering. Uiteraard is het altijd belangrijk om mij zo snel mogelijk te laten weten dat je ziek bent, zodat ik iemand anders kan inboeken op de vrijgekomen plek. 

Privacy

Jouw privacy is belangrijk voor mij. Klik hier om naar om naar mijn Privacyverklaring te gaan en alles te lezen over hoe ik met jouw gegevens om ga!