Wil jij ervaren hoe het is om meer vanuit je kern te gaan leven en handelen? Dan is onze Vrouwen Verbindingsavond ‘Leven vanuit je innerlijke flow’ (Je levenspuls) echt iets voor jou!

Het gaat om self-care. Want als je niet eerst en in eerste plaats goed voor jezelf zorgt, zul je nooit de doelen bereiken die je wilt bereiken.

Heb jij behoefte aan een avond ontspanning en tijd voor jezelf? Een avond Zijn in plaats van moeten? Een avond waar je jezelf kunt opladen op een andere manier dan je misschien in het dagelijks leven gewend bent?

Wij (Minke Keizer en Tina Evers) creëren iedere twee maanden een geborgen plek voor vrouwen die de behoefte voelen een diepere verbinding aan te gaan met het vrouwelijke in henzelf. Een plek waar je jezelf kunt laten zien zoals je echt bent. In verbinding met andere vrouwen.

Wat mag je verwachten?
Wij bieden een avondvullend programma, waarbij het ons doel is om de vrouwelijke energie te doen ontwaken. We werken o.a. met (geleide) meditatie, lichaamsgerichte oefeningen en muziek. Daarnaast volgen we de stroom en creëren we met zijn allen een ruimte waarin gebeuren mag wat wil gebeuren.
Wees welkom en ervaar de magie van het samen-zijn, van hart tot hart.

Doel van de avond
We gaan samen-zijn, mediteren en oefeningen doen om onze natuurlijke innerlijke flow te leren herkennen, er naar te leren luisteren, haar te volgen en versterken. Daarmee brengen we onze mentale, emotionele en spirituele krachten in balans. Wanneer deze drie in balans zijn vergroten we ons potentieel. Mocht je vragen hebben, of twijfelen of dit iets voor je is, neem contact met mij op!

Volg ons op Facebook
Op onze evenement pagina op Facebook plaatsen we regelmatig updates over onze avonden. Klik op de link en volg ons als je graag op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten.

Eerst kennismaken?

Mocht je het prettig vinden om eerst even kennis te maken nodig ik je uit voor een gesprek via FaceTime of skype. Via deze link kom je op mijn contactpagina en kun je je gegevens achterlaten. Ik bel je dan gauw terug!

Wanneer: Vrijdag 3 februari 2017
Thema: Leven vanuit je innerlijke flow (Levenspuls)
Waar: Lifestyle Loenen, Middenhoek 62, Loenen aan de Vecht
Tijd: 19:45-22:30 (inloop vanaf 19:30)
Deelname: € 30,-

Er is plek voor maximaal 10 vrouwen.
Aanmelden of eventuele vragen via: info@tinaevers.com