Vrouwen Verbindingsavond Vrijdag 16 september 2016

tina evers 22

Over Tina

Levenstherapeut | Healer | Nieuwe Geest Coach

Creëer jouw droomleven door jezelf te bevrijden van je innerlijke blokkades. Kom in alignment met wie je echt wilt zijn en plug in op je potentieel.

Zo kan ik jou helpen

Heb jij behoefte aan tijd voor jezelf? Ervaar jij dat er meer ruimte zou mogen zijn voor jouw gevoelswereld? Of wil je gewoon even niets hoeven, omdat dat dat thuis, in je eentje, op de één of andere manier steeds maar niet lukt?

Tijdens onze Vrouwen Verbindingsavond willen we je laten beleven hoe fijn en zinvol het is om bewust contact te maken met jezelf en het vrouwelijke in jezelf. Het vrouwelijke gaat onder andere over afgestemd zijn op je intuïtie, je gevoelens en hartewensen uitdrukken, je bewust zijn van wie je bent. Er schuilt een grote kracht in het diep contact maken met onze vrouwelijke energie. Samen, met andere vrouwen, gaat dit gemakkelijker. De gezamenlijke intentie en focus versterken elkaar. Dan ontstaat er ruimte voor verbinding met jezelf op een diepere laag.

Door het toestaan van wat zich in het moment aandient ontdek je belangrijke dingen over of voor jezelf. Als iets er mag zijn kan het transformeren. En delen van wat er is, is soms ook heel fijn. Want vaak is het zo dat jouw verhaal ook het verhaal van de ander is.

Dit kun je verwachten 

We starten de avond met een meditatie. De rest van de avond laten we in het moment ontstaan. Thema’s als balans hervinden tussen binnen en buiten jezelf, geven en nemen, gezonde grenzen en kiezen voor wat jij echt belangrijk vindt, zouden zomaar voorbij kunnen komen.

Er is muziek en kaarslicht en er zijn hapjes en drankjes, maar bovenal is er de warmte van het samen-zijn, van hart tot hart. We luisteren met aandacht naar elkaar.

Wees welkom op onze Vrouwen Verbindingsavond!

Over ons
Minke Keizer studeert Levenstherapie (energetische en lichaamsgerichte psychotherapie) aan de School of Life en werkt vanuit haar eigen praktijk aan huis in Vinkeveen. Ze studeert in 2017 af. Ze is getrouwd en heeft twee kinderen van 9 en 6.

Tina Evers is reeds afgestudeerd Levenstherapeut en Coach en heeft haar eigen praktijk in Loenen a/d Vecht sinds 2013. Ze is getrouwd en heeft een zoon van 3. Zie haar website voor meer informatie.

Beiden hebben een gezamenlijke missie om het zelfbewustzijn onder vrouwen te vergroten en vrouwen meer in contact te brengen met hun innerlijke gevoelswereld en vrouwelijke essentie.

Details    

Bijdrage: 20 Euro

Aanmelden via tina@tinaevers.com

Meer lezen?

We doen het allemaal. Echt waar.Onszelf verhalen vertellen. Steeds weer.Sommige verhalen geven ons kracht en brengen ons verder. Maar ook heeft iedereen één of meerdere...

Onze opvoeding en emoties Wie van ons heeft nou als kind ervaren dat al onze emoties er mochten zijn en dat dit geen enkele negatieve...

Healing op afstand zo werkt het Healing op afstand mogelijk volgens de tot nu toe ontdekte wetten van de kwantumfysica Wat is healing op afstand?...